Blog

Sådan undgår du at spænde alt for meget i hænder, skuldre og nakke mens du hækler

8A2A96C9-7207-4CE9-ACED-80B5F3D95F8A

Er du træt af at kroppen ikke altid er helt enig i, hvor meget du skal hækle?

Hvor mange timer sidder du med dit hækletøj i hånden i løbet af en dag? 1 time…2 timer…?

Forsvinder tiden også fuldstændig for dig fordybet i det du nu er ved at fremtrylle med hæklenålen?

Det er én af de fantastiske ting hækling kan – faktisk er der så mange positive virkninger som hækling kan give dig, men det er ikke lige det, det skal handle om i dag. (Det kan du læse mere om HER)

Hækling kan nemlig også skade…

Læs mere…

Find inspiration fra 5 hækleblogs der er værd at følge!

Find inspiration fra 5 hækleblogs der er værd at følge!

Alle mennesker finder inspiration hver dag - både bevidst og ubevidst. Vi bliver bombet med indtryk hver dag, og nogle gange ser vi ting, der kommer i "idé-kassen". Vi bliver inspireret af det vi ser på shopping turen, fra programmer i tv og ikke mindst via de forskellige sociale medier.

Som hækler er inspiration en vigtig kilde, der kan holde "maskinen" i gang og skabe resultater på flere planer.

I følge den danske ordbog betyder "inspiration":

påvirkning som sætter en person i gang med at s…

Læs mere…

Hvad kan hækling gøre for dig?

Hvad kan hækling gøre for dig

Hvorfor har hækling vundet så meget tilbagegang, og hvad er det der gør, at vi sætter pris på de hjemmelavede ting? Dagens Danmark har da gjort det så let for os bare at købe det vi mangler....endda med åbningstider alle ugens dage og helt frem til kl. 24.

Er vi helt vildt dovne, kan vi bare bestille det på nettet og få det leveret direkte til døren. Skal vi ikke bare droppe det, at bruge tid på at finde garn og opskrifter, og derefter bruge mere tid på at fremstille en karklude eller en ny hue…

Læs mere…

8 trin i dine overvejelser, inden du går i gang med din egen hæklet taske.

8 trin i dine overvejelser

Der skal mange valg til for at lave din egen unikke hæklet taske. Mulighederne er mange og materialevalg kan være en udfordring at beslutte sig til. Derfor har jeg her lavet en lille beskrivelse over det, som jeg fortrækker og godt kan lide at anvende. Og ikke mindst hvor det kan købes. Så find blok og pen, og planlæg din egen taske med disse følgende 8 overvejelser.

 

1

Hvilken farve skal din hæklet taske have?

Den sikrer, og den jeg også får flest bestillinger på, er farven sort. Den er kl…

Læs mere…

Mød Lise fra Freak on Purpose – og se hendes versioner af tasken med 3D-bladmønster.

Mød Lise fra Freak on Purpose
I dag vil jeg gerne præsentere jer for min første gæsteblogger og stor inspirationskilde - nemlig Lise Schandorff fra Freak On Purpose. I hendes webshop kan du købe fantastiske hæklede produkter . Både den lille clutch med tilhørende pung, udstyr til den lille ny og pynt til hjemmet. Derudover kan du finde sjove opskrifter på små hoddies-dyr og andet spændende. Så har hun også en masse fantastisk garn, som jeg stort set bruger i alle mine hæklede ting. Jeg anbefaler helt sikkert et kig på …

Læs mere…

5 små julehæklerier, du kan nå inden juleaften

5 små julehæklerier


Julen sig nærmer....

Og det er med hastige skridt! Måske har du lige de sidste julegaver der stadig skal købes. Eller mangler du kun lidt småting til julemaden?

Jeg elsker at have god tid, og i år blev den sidste julegave købt d.20.november. Jeg prøver stadig at vinde juleanden til banko, men rødkålen er i hus. Der er blevet bagt dejlige småkager som traditionen tro med min datter, og så mangler der lige at blive trillet lidt havregrynskugler.

Alt bliver nydt her i det lille hus - der er de…

Læs mere…